top of page
Frederique-T.jpg

Fréderique Purnot

KICKER is ontstaan vanuit mijn liefde voor onderwijs. Onderwijs zie ik als de hoeksteen van de samenleving. Middels onderwijs kunnen we jonge mensen ontwikkelen tot weldenkende, creatieve en gepassioneerde mensen die de wereld een stap verder kunnen helpen. Daarin wil ik bijdragen.


Met mijn achtergrond als (arbeid- en organisatie)psycholoog en trainer breng ik een nieuwe invalshoek waarbij ik focus op psychologische processen, groepsdynamiek en bijbehorende vaardigheden die relevant en nodig zijn binnen de onderwijscontext.

Over: Over

Over KICKER

Compact & kernachtig

Docenten hebben enorm veel invloed op de ontwikkeling van jonge mensen en zijn vaak enthousiast en vol energie om dit te doen. Tijdgebrek en werkdruk zorgen er echter voor dat docenten niet altijd in staat zijn om zich voor de volle 100% te geven en zich te blijven ontwikkelen ook al zouden ze dit willen. Het doel van KICKER is dan ook om compact, kernachtig aanbod te creëren dat docenten helpt om in korte tijd grote sprongen te maken.


Dat doet KICKER door het aanbieden van online cursussen die je in je eigen tijd kunt maken. Zo bespaar je bijvoorbeeld reistijd en kun je ook kleine sprongen vooruit maken in de loze tijd tussen afspraken en lessen in. Zo helpt KICKER docenten op een efficiënte en effectieve manier om zichzelf en hun onderwijs te ontwikkelen en te verbeteren!

Over: Over mij

"something surprising"

kicker [noun]

Original%2520on%2520Transparent_edited_e
Over: Citaat
bottom of page